INTENCIÓ D’AQUEST BLOG

Després de molt de temps de sentir parlar dels blogs, després de molt de temps de tenir cabòries, després de molt de temps d’escriure’n algunes, després de molt de temps de pensar com posar-hi ordre; decideixo compartir-ho tot desitjant que el sistema del blog i vosaltres que em seguiu, m’ajudeu a que sigui entenedor i que tingui un ordre mínimament coherent.

No espero ser divertit, però si passa m’alegraré molt. No espero agradar, més aviat commoure, remoure tal com jo ho estic. Escric per mi pensant en tots i per això ho comparteixo. Espero crítiques, les necessito; però eliminaré els comentaris que no siguin curosos amb el tracte, o potser no si això deixa en evidència a qui es passi.

Com aquest blog és meu i, en certa mesura, em representa, actuaré com sóc, penso i sento; i entre aquest comportament està en escriure en la llengua que em surti cada escrit: català o castellà. Qui no entengui algun del dos, que ho intenti amb els nombrosos traductors que hi ha en línia. Si encara així hi ha alguna part que no s’entén, amb molt de gust li respondré en l’idioma en que se’m dirigeixi, incloent l’anglès.

Respecte a la meva identitat, alguns ja em coneixeu, però altres no. No es que em vulgui amagar, es tracta d’evitar judicis a partir dels meus pensaments i ideari que puguin perjudicar la meva vida professional. Vull escriure en llibertat sense por a que pugui ser mal entès o, si entès, prejutjat de manera que afecti parts vitals de la meva vida. Per cert, us preguntareu pel significat del pseudònim……..això us ho deixo als bons observadors, li trobareu sentit. 😉

Començaré amb una proclama de mi que em va sortir fa poques setmanes quan ja pensava en iniciar aquest blog, és una bona descripció de mi i del moment en que em sento a la vida. Està en la pestanya ‘TENGO EL PODER’.

Per veure els articles cronològicament doneu a ‘TOTS’.

Endavant! Espero els vostres comentaris.

Deixa un comentari